La programació de la regidoria de Joventut per aquest mes ens torna a portar un fum de propostes de tota mena, des de la formació i l’art fins a les activitats més lúdiques del Club Jove. En aquest cas, el divendres 16 i dissabte 17 d’octubre hi haurà una gimcana QR a les pistes de Santa Anna i un taller de reparació de bicicletes. El divendres 23 d’octubre serà l’hora de participar en una lliga de futbolí o el dissabte 24 d’octubre, fer dibuix a la Glorieta per acabar el divendres 30 i dissabte 31 en el plat fort del mes, una terrorífica “Scape Room de Halloween” en el Refugi de Cervantes.
Durant aquest mes també es podrà realitzar un interessant taller gratuït de tècniques d’estudis, el divendres 16 i dissabte 17 d’octubre, de 17.30 a 19 hores adreçat a joves de 12 a 17 anys. També hi haurà dos cursos, un de salut i primers auxilis online, des del 15 al 19 d’octubre, certificat per l’Escola Oficial d’Informació Juvenil Abast i que té un cost de 30 euros. I un altre, el dimarts 27 i dimecres 28 de 18 a 20 hores, en aquest cas, d’animació lectora per a joves a partir de 17 anys, impartit per Sílvia Colomer i amb un cost de 25 euros. I per a tancar aquest espai de millora i formació, el dissabte 17 d’octubre a les 19 hores, hi haurà una xerrada sota el títol “Fes-ho realitat, Thatplu” d’Alejandro Beneito, que explicarà la seua experiència emprenedora amb la marca de roba “I AM”. I a més a més, entre tanta activitat, també hi ha un espai per als joves creadors. Durant aquest mes, en el Centre Cervantes Jove s’inaugura l’exposició d’Alba Miró amb l’exposició “Sèrie1”.
“Octubre ens porta un munt d’activitats per als joves d’Alcoi, cursos de formació, xerrades sobre com iniciar el teu negoci, exposicions, tallers de tècniques d’estudis o activitats lúdiques al Club Jove per a divertir-se o aprendre a reparar la teua bici acabant amb una Scape Room per a celebrar Halloween. Animem als joves d’Alcoi a participar en alguna de les activitats i recordem que es poden inscriure i conéixer tota l’oferta d’activitats en el web www.joventutalcoi.org” explica Maria Baca, regidora de Joventut.
Per a poder participar en les activitats de la regidoria cal inscriure’s al telèfon 965537138, el correu joventut@alcoi.org o al web www.joventutalcoi.org