El Ayuntamiento de Alcoy, a través de l’espai Àgora Coworking, i en col·laboració amb FEDAC i CEEI i el suport de JOVEMPA, acaba de llançar la VI Edició del programa Activa Àgora. Es tracta del programa gratuït que arriba, en aquesta ocasió, a la seua sisena edició i que està pensat per a orientar, capacitar i tutelar als emprenedors en el procés de definició del seu projecte, en el llançament de la seua empresa i en el suport a les empreses de recent creació.

Un total de 17 candidatures s’han presentat a aquesta sisena edició i el Comité de Valoració ha seleccionat els 10 millors projectes. Aquests s’emmarquen en els sectors productius del disseny de producte, desenvolupament personal, impressió 3D, serveis a les persones, noves tecnologies, exportació de productes i comerç electrònic.

El regidor d’Empresa i Ocupació, Alberto Belda, destaca el bon resultat d’una iniciativa que ja suma la tutorització de 50 projectes: “Iniciem la sisena edició d’Activa Àgora, un programa d’èxit que continua sumant emprenedors interessats. En aquest camí que ja hem recorregut durant 5 edicions de la mà del CEEI i FEDAC i amb el suport de Jovempa, portem ja 50 projectes tutoritzats, alguns d’ells de poblacions veïnes, i hem participat amb la posada en marxa de 24 noves empreses. Hui iniciem una nova edició on esperem ajudar a 10 emprenedors més, d’un total de 17 projectes presentats, a posar en marxa el seu projecte, aportant riquesa i treball en el nostre territori”.

El programa Activa Àgora agrupa la realització de tallers formatius, tutories grupals, tutories individuals i una activitat final de presentació de projectes i networking. Aquesta activitat final tindrà lloc el 17 de desembre i servirà per a atorgar el Premi al Millor Projecte Activa Àgora en la seua VI Edició, que consistirà en el reconeixement al guanyador, suport en la difusió i comunicació en el seu llançament i un bo de viatge. En edicions anteriors aquest premi ha recaigut en les empreses La Chica de las Plantas, Fustea, MudaKids, Soservicios i MacroVital.

Aquesta nova edició d’Activa Àgora torna al seu format presencial, considerant per a això totes les recomanacions sanitàries per a assegurar el bon desenvolupament de les sessions.