L’Ajuntament d’Alcoi i FEDAC, en col·laboració amb el CEEI i la Mancomunitat de Municipis de l’Alcoià i el Comtat, han programat per al divendres 23 d’octubre la jornada “Innovació, digitalització i noves oportunitats rurals”, que tindrà lloc en l’espai Àgora en format presencial i seguint totes les mesures de seguretat sanitàries. En la jornada es tractarà com la innovació, la digitalització i les oportunitats en l’àmbit europeu poden ajudar a les empreses, estiguen on estiguen, a millorar el seu posicionament competitiu, i es prestarà una especial atenció a les oportunitats que les àrees rurals ofereixen a l’entramat empresarial.
La jornada començarà a les 9 hores amb la recepció i benvinguda dels assistents i a continuació tindrà lloc la primera sessió sota el títol “Noves professionals en entorns rurals”, que comptarà amb la participació de les emprenedores Lilian Gironés i Pilar Cerdà, els qui presentaran els seus projectes Agroecologia i El Bancal-Espai Respectuós, respectivament.

A més, sota el títol ”Línies i oportunitats per a la consolidació empresarial” es comptarà amb la participació de Ximo Panella (Gerent del GAL Muntanya d’Alacant), que presentarà les ajudes dirigides a empreses en entorns rurals, i Alberto García (Gerent de Herbes del Molí), qui presentarà la trajectòria empresarial d’aquesta empresa de referència situada a Benimarfull.

La jornada finalitzarà amb la sessió “Com fer créixer el teu negoci estigues on estigues a través de la innovació i la digitalització”, que comptarà amb la intervenció de la consultora Noelia Hernández d’Hernández Sánchez Asesores, qui donarà les claus per a aplicar accions d’innovació en les empreses tant si estan en zones rurals com urbanes.

La inscripció és gratuïta i es pot realitzar en el següent enllaç