El regidor de Seguretat, Raül Llopis, la regidora de Participació Ciutadana, Teresa Sanjuán, el regidor de Transició Ecològica, Jordi Silvestre, i la regidora d’Urbanisme, Lorena Zamorano, s’han reunit amb diferents membres de l’Associació de Veïns de Montesol i Antonio Samper, Cap Accidental de la Comissaria d’Alcoi de la Policia Nacional, per a tractar la situació d’aquest disseminat i, sobretot, els fets de les últimes setmanes que han provocat una especial preocupació i inquietud per part dels veïns d’aquesta urbanització. En la reunió es van tractar tant les accions de dissuasió que s’han posat en marxa com les investigacions obertes per les forces de seguretat encaminades a investigar els fets que recentment s’han produït en aquesta part del terme municipal, aclarint realment els fets ocorreguts, a vegades, distorsionats pel boca-orella.

Per part de la Policia Nacional es van explicar tots els casos i processos analitzats i investigats en la urbanització de Montesol, també es va transmetre tranquil·litat en les mesures que s’estan prenent i es va animar als veïns a denunciar qualsevol situació sospitosa que coneguen, per a poder actuar immediatament davant dels presumptes fets delictius.

Des de l’Ajuntament es ressalta que s’entén perfectament la situació personal d’alguns veïns, i que, com no podia ser d’altra manera, s’empatitza amb totes les persones que s’han enfrontat a un delicte o una temptativa de delicte, però que s’ha d’analitzar de manera objectiva la situació actual escoltant als veïns i treballant braç a braç amb les forces de seguretat, ja que la ciutat és un dels municipis amb índexs de criminalitat més baixos respecte a altres municipis semblants. Igualment, es recorda que el Consistori sempre està disposat a dur a terme reunions amb els veïns de diferents zones, tal com s’han fet en els últims anys, tant per temes de seguretat com d’altres assumptes que els afecten. Demà dimecres, hi ha prevista una nova reunió en l’Ajuntament amb representants de totes les urbanitzacions de la ciutat.