L’Ajuntament d’Alcoi ha augmentat el número l’horari del servei d’ambulància del Poliesportiu Francisco Laporta respecte al que es tenia en temporades anteriors i ara també estarà el divendres a la nit, que ja es disputen competicions.

L’horari d’estada de l’ambulància de la Creu Roja en les instal·lacions del Francisco Laporta queda de la següent manera:
Divendres de 19.30 h a 22.30 h
Dissabte de 10.30 h a 14.30 h i de 16.30 h a 21.30 h
Diumenge de 9.30 h a 14.30 h i de 16.00 h a 20.00 h
A més cal recordar que en les mateixes instal·lacions del Francisco Laporta es presta el servei d’atenció d’infermeria a càrrec de l’ATS amb el següent horari:
Dissabte de 9.00 h a 14.00 h i de 16.00 h a 22.00 h
Diumenge de 9.00 h a 14.00 h

“L’esforç per mantenir aquests serveis i pel fet d’ampliar-los és valorat pels nostres esportistes locals però sobretot per aquells que visiten la nostra ciutat, ja que són comptades les poblacions que disposen de tals atencions sanitàries in situ en els llocs de pràctica esportiva. Des de la nostra regidoria continuarem treballant per a donar oferir les millors condicions i serveis possibles per a la pràctica esportiva en les instal·lacions municipals”, destaca el regidor d’Esports, Miguel Juan Reig.