L’Escola Municipal de Teatre va començar el passat dilluns les classes presencials amb un total de 58 alumnes repartits en sis grups de diferents edats compreses entre els 4 i els 17 anys. S’han pres totes les mesures de sanitat i s’han adaptat els grups a un màxim de 10 alumnes per a complir amb la situació sanitària actual. La majoria de l’alumnat d’edicions anteriors ha repetit, i inicien de nou aquesta experiència vivencial que consisteix en créixer, aprendre i gaudir a través del teatre.

Una vegada realitzats els tràmits administratius necessaris i de fer les reunions amb els pares dels alumnes, l’Escola Municipal de Teatre inicia el curs de manera presencial amb totes les mesures de seguretat necessàries. La matrícula continua oberta perquè hi ha alguns grups d’edat que tenen alguna vacant. En aquesta edició, els docents són Rosa Fraj i Carlos Sellés, i les classes es realitzen en el Centre Cerventes Jove (CCJ) on estaran els més xicotets i en el Centre Cultural Mario Silvestre on acudiran els més majors.

El regidor, Raül Llopis, destaca la consolidació d’aquest projecte municipal: “Iniciem el curs amb una escola municipal de teatre consolidada, amb nous projectes i molts alumnes disposats a conéixer i gaudir del teatre, aprenent noves aptituds. Un projecte que també ens permet crear en Alcoi espectadors i/o amants d’aquesta professió, en una ciutat on les arts escèniques sempre han tingut i tenen una importància vital”.
En aquesta edició, l’Escola Municipal de Teatre vol seguir visibilitzant la seua tasca cultural i docent, pel que, dins de les possibilitats que impose la situació sanitària, té previst participar amb el seu alumnat en activitats i diferents esdeveniments importants de la ciutat tant socials com culturals.