Aquesta setmana han començat unes obres que van ser la quarta proposta d’inversió més votada dels pressupostos participatius 2020, en concret la pavimentació dels corredors i adequació del pati amb arena per a evitar inundacions en l’alberg caní municipal.
Les obres s’han adjudicat a l’empresa Construcciones y Reformas Nistor Lentijo, SL per un import de 40.896,00 Euros. S’estima un termini d’execució de quatre setmanes.
Cal indicar que les obres es desenvoluparan a l’interior de les casetes, així com en la zona de jocs dels gossos. Es pretén aconseguir millorar les condicions higièniques i de seguretat a l’interior de les casetes dels gossos, a més un altre objectiu és donar-li una major utilitat a la zona de jocs.
«És important que la ciutadania veja com els projectes que presenten i després són votats es porten a terme. Per al nostre Govern la Participació és molt important i per això estem ja en una nova campanya dels pressupostos participatius, fins al dia 25 es poden avalar les propostes presentades, hi ha vora 400», destaca la regidora de Democràcia Participativa, Teresa Sanjuán.
A final d’any es renovarà tota la fusteria metàl·lica (portes d’accés a les gàbies), aquesta va ser la segona proposta més votada en els pressupostos participatius 2020.
Els Pressupostos Participatius tenen com a objectiu principal la participació directa de la ciutadania en aquest procés, a fi d’establir les seues demandes i preocupacions principals en matèria d’inversió i despesa corrent i incloure-les en el pressupost anual de l’any següent. La quantitat destinada als Pressupostos Participatius és de 400.000 euros, dels quals 320.000 euros van destinats a propostes d’inversió i 80.000 euros a propostes de despesa corrent.