El Partit Popular reclama un reforç en vigilància, així com l’aplicació de mesures seguretat, en els disseminats d’Alcoi, urbanitzacions que en els últims mesos han vist incrementat el nombre d’assalts a habitatges.
Per al Partit Popular no és suficient amb dir que la Policia està investigant, una acció òbvia i que espera el ciutadà quan denúncia. Des del Partit Popular es demanen mesures concretes per a maximitzar la seguretat i donar resposta a la preocupació dels veïns.

En el cas concret de Montesol, en els últims dos anys s’han produït 27 denúncies, una xifra molt preocupant que justifica l’alarma dels veïns, segons assenyala el regidor del PP, Kiko Cantó. L’edil subratlla que “veïns i policia coincideixen en la necessitat de millorar la protecció de tot el perímetre de la urbanització de Montesol, per la qual cosa aqueixa ha de ser una de les principals línies de treball”.

El regidor explica que “l’augment de la vigilància en la zona i el tancament dels punts d’accés per a concentrar el pas en un únic punt a hores concretes, han de ser mesures a prendre de manera immediata tant en Montesol com en la resta d’urbanitzacions”.

El regidor popular ha manifestat la seua preocupació davant les dades: “Som una ciutat tranquil·la, amb poca incidència de la delinqüència, però si els casos de delinqüència es concentren només en determinades zones, ja tenim un problema major. Els veïns dels disseminats són veïns amb els mateixos drets que els veïns de centre urbà i mereixen uns serveis de qualitat”, conclou.