L’ajuntament d’Alcoi ha presentat aquest matí l’APP que mostra la visita virtual de les Muralles d’Alcoi. L’aplicació ha sigut explicada per part de l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés i la regidora de Turisme i Patrimoni Històric, Lorena Zamorano.

Aquesta aplicació ofereix un recorregut en el qual dóna a conéixer, per mitjà de recreacions virtuals, com eren les muralles de l’Alcoi medieval, des de la seua fundació en 1256, fins al segle XVI. De l’Alcoi medieval es conserven algunes restes aïllades i diversos trams de la muralla, en què destaquen les torres de Na Valora i de N’Aiça i el Portal de Riquer. Per a poder accedir a les recreacions virtuals per primera vegada, cal visitar els diferents llocs que apareixen en l’aplicació i reconéixer els codis QR que es troben en la ruta. Aquests punts estan geolocalitzats i l’aplicació mostra com arribar.

Pots descarregar l’APP  a la versió Android, la d’Apple o a la web de Turisme d’Alcoi.