Les alumnes de la Fundació Educativa ACI – Col·legi Esclaves SCJ: Laia Gramaje Luque, Eva Ye i Ana Isabel Monllor Silvestre, han obtingut el premi extraordinari al rendiment acadèmic d’Educació Primària corresponent al curs escolar 2019-2020.

L’alumna Marta Montaner Moncho que va cursar els estudis d’Educació Primària al CRA Riu Serpis de Beniarrés, també ha obtingut aquest reconeixement. Les quatre alumnes cursen en l’actualitat 1r d’ESO i han sigut premiades per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport. A més a més, Leyre Zamorano Valls, que ha cursat tots els seus estudis d’Infantil, Primària i ESO al nostre centre ha obtingut el reconeixement al rendiment acadèmic d’Educació Secundària.

L’alumnat premiat serà convocat a un acte per part de la Conselleria, on s’entregaran els diplomes a l’excel·lència en el rendiment acadèmic.