L’ajuntament d’Alcoi ha convocat la Beca d’Estudis Musicals Antonio Pérez Verdú per a persones amb el Grau Professional de Música. Aquesta és la XXXI Convocatòria. Podran sol·licitar aquesta beca totes aquelles persones que hagen finalitzat els estudis de Grau Professional de Música. L’edat màxima és fins als trenta anys i han de tindre una vinculació amb la ciutat, bé per motius de naixement o residència, formació o participació en les entitats musicals de la ciutat.

L’import de la Beca serà de 2.250 euros i el termini de presentació finalitza el 12 de novembre de 2020.

L’objecte és convocar una beca, en règim de concurrència competitiva, amb la finalitat d’ajudar a un músic novell que realitze estudis de perfeccionament musical.

Les sol·licituds es poden presentar de manera electrònica en la pàgina de la seu electrònica (àmbit Educació, Cultura, Oci i Esports), o de manera presencial amb cita prèvia en l’oficina de registres de l’Ajuntament (C/Sant Llorens). Ací es poden consultar les bases.

El regidor de Cultura, Raül Llopis destaca que “aquesta beca ajudarà alguna persona jove de la ciutat a seguir amb els seus estudis i perfeccionar-los. Des del Govern sempre hem fet costat a la Cultura i en aquests moments complicats és més necessari que mai estar amb el món cultural, en aquest cas amb la música”.