En relació amb la distribució de la Convocatòria “Pla d’ajudes econòmiques als Ajuntaments i Entitats d’àmbit territorial inferior al Municipi de la província d’Alacant, per a l’adquisició de trofeus o medalles per a les seues activitats de promoció esportiva i desenvolupament de l’esport, anualitat 2020”, la Diputació ha concedit una ajuda de 696,41 euros a l’Ajuntament d’Alcoi.

Pel que respecta a la Convocatòria “Pla d’Ajudes a Ajuntaments i Entitats d’àmbit territorial inferior al municipi de la província d’Alacant, així com les Entitats esportives municipals dependents d’aquests, per a la realització d’activitats esportives o per al funcionament d’Escoles esportives municipals, anualitat 2020”, Diputació ha dotat a l’Ajuntament amb per l’activitat 10.543,35 euros per a Escoles Esportives d’Iniciació Esportiva (novembre 2019 a juny 2020).