El Partit Popular sol·licitarà en el pròxim ple el desbrossament del vessant que recau sobre els voltants al futur Centre Específic de Malalts Mentals, baix del carrer Els Llençols.

En l’esmentat vessant, que ha patit incendis en el passat, s’acumula una gran quantitat de vegetació i es produeix un evident risc d’incendi.

“En el pròxim ple transmetrem la preocupació dels veïns de la zona que, davant l’abundant massa vegetal existent, ens han transmés la seua preocupació davant un possible risc d’incendi” ha manifestat el regidor popular, Kiko Cantó.

El regidor explica que a més del prec per a realitzar el desbrossament, se sol·licitarà que el Govern municipal done compte en el següent ple de les gestions realitzades referent a aquest prec.

“Estem cansats d’haver de lamentar l’incompliment continu dels precs acceptats pel govern municipal, per això sol·licitem que se de compte de les gestions intentar que els acords es complisquen” apunta Cantó.
La zona forma part dels voltants del futur Centre de Malalts Mentals d’Alcoi, unes instal·lacions que albergaran un servei important per a tota la comarca i en les quals s’haurà d’establir un protocol per a mantindre la zona segura. Cal recordar que el projecte de de el CEEM està a punt de complir una dècada i malgrat les contínues reivindicacions del PP, ni el Govern d’Alcoi ni el de la Generalitat són capaços d’oferir una data per a la seua posada en funcionament.