Tres dones, totes elles alumnes de quart curs de l’Escolar d’Art Superior i Disseny EASD d’Alcoi, i naturals de tres poblacions valencianes: Alcoi, Daimús i Cocentaina són les autores del cartell de la Cavalcada de l’any 2021. Les guanyadores són: Isabel Lledó Amat, Alba Llidó Bataller i Sara Marín Ferrándiz amb el títol «La il·lusió front al no res».

L’obra guanyadora ha aconseguit 50 punts del jurat format per Mónica Jover, Montse Ripoll i Beatriz Galiana. Les jutgesses han valorat totes amb un cinc, la màxima nota, l’originalitat, disseny i estètica del cartell. En total, s’han presentat 26 obres, quedant guanyadora el cartell número 6 amb la carta als Reis Mags com a element fonamental de la composició, que rebrà un premi de 1.200 euros.

La regidora de Festes, Carol Ortiz, destaca el significat del cartell de la Cavalcada dels Reis Mags en un any atípic com és el 2021: «La nostra Cavalcada dels Reis Mags, declarada BIC i Festa d’Interés Nacional ja té cartell anunciador. Tots sabem que ens ha tocat viure un any i amb ell, un Nadal, diferent en molts aspectes per això, l’obra guanyadora és un raig d’esperança i il·lusió per a una festa tan màgica i tan nostra com és el Nadal Alcoià. En aquest cartell amb la carta als Reis com a element fonamental es concentren tots els nostres somnis, desitjos i il·lusions i això, mai no va a canviar».

Cartell