La Universitat Politècnica de València (Campus d’Alcoi) i l’Ajuntament d’Alcoi (Regidoria de Política Lingüística) organitzen el cicle de Cinema en Valencià a Alcoi 2020, que tindrà lloc el 12, 19 i 26 de novembre, a les 19 h, al Centre Cultural Mario Silvestre d’Alcoi, adreçat al públic adult en general.

Programació:
12 de novembre: Una casa, la família i un miracle (‘La casa di famiglia’), d’Augusto Fornari
19 de novembre: The Beast (‘Biseuteo’), de Lee Jung-Ho
26 de novembre: 10 dies sense la mama (‘10 giorni senza mamma’), d’Alessandro Genovesi
Lloc: Centre Cultural Mario Silvestre d’Alcoi
Hora: 19 h
Entrada: lliure, limitada a la capacitat de la sala. Per assistir a la projecció de les pel·lícules, és necessària la inscripció prèvia. Envia les dades personals (nom i cognoms, DNI i telèfon) a l’adreça de correu: gabinet-valencia@alcoi.org.

Cartell