Compromís ha anunciat que donarà el seu suport als pressupostos 2021 de l’Ajuntament d’Alcoi, els de la Covid19.

El portaveu de la formació, Màrius Ivorra, ha anunciat la intenció de donar el suport del seu grup municipal als pròxims pressupostos de l’ajuntament d’Alcoi “no és el moment de posar entrebancs, cal ser responsables amb les alcoianes i els alcoians” ha comentat el portaveu, que continua “malgrat no compartir les polítiques, o millor dit, la falta d’elles a l’hora de gestionar temes com serveis socials, innovació econòmica, potenciar la creació de llocs de treball de qualitat i la transició ecològica, on el govern de Toni Francés fa aigües, aquest és un moment extraordinari que requereix l’ajuda de totes i tots per a superar aquesta crisi generada per la Covid19. El govern ha de centrar-se a frenar l’expansió de la malaltia, pal·liar les mancances de les veïnes i veïns, i no de canviar estampetes amb els partits pels pressupostos.”

El regidor hi ha puntualitzat “manifestem la nostra intenció d’aprovar els pressupostos, però recordem que no és un xec en blanc. La nostra tasca d’oposició constructiva i cooperativa serà la mateixa que fins ara, si el govern vol que treballem junts estarem, igual que hem estat sempre. Però, exigirem serietat i compromís”