El passat 20 de novembre van aparéixer pegats en la tanca de l’IES Pare Vitòria d’Alcoi una sèrie de cartells incitant a l’odi contra el feminisme, i la comunitat LGTBI. Aitor Pla, president del col·lectiu LGTBI d’Alcoi ha informat ” clarament l’aparició d’aquests cartells suposa un possible delicte d’odi i no podem consentir que això ocórrega a la nostra ciutat, que recordem que des de fa uns anys està declarada com a espai lliure de
feixisme. Així que a Ponts d’Igualtat, hem decidit posar en coneixement de la fiscalia especialitzada en aquesta mena de delictes perquè puga investigar i trobar als culpables”.

Per al president de Ponts d’Igualtat “A més d´això coincideix que estem patint en els últims anys gran quantitat d’atacs des de la ultradreta.

Recordem el que va passar aquesta mateixa setmana amb les declaracions de la diputada Olona validant les “teràpies d’aversió”, una cosa vergonyosa atés que compten amb l’oposició de la comunitat mèdica. Aquestes teràpies tracten de convéncer als pacients que la seua sexualitat en “incorrecta”.”

Igualment Ponts d’Igualtat ha posat en coneixement de l’ajuntament d’Alcoi els fets i la denúncia a la fiscalia, amb la finalitat que des del govern de la ciutat es posen mitjans perquè no es repetisca i per a trobar als culpables.