El portaveu de la formació a la nostra ciutat, Màrius Ivorra, ha explicat «un dels punts bàsics que hem transmés als nostres representants a Madrid, és la necessitat urgent de millores a la línia ferroviària d’Alcoi. Estem més de 30 anys endarrerits a altres territoris de l’estat en tema d’infraestructures ferroviàries, i especialment la nostra és un cas sagnant d’aquesta manca de finançament. A aquest pressupost ho hem tornat a aconseguir, augmentant en 3 milions el muntant de reparacions i millores a la línia»

«El que ens sorprén és la tebiesa en la voluntat del PSOE i Podem a l’hora d’apostar per la modernització del nostre tren» comenta Ivorra «Recordem que estem parlant d’una línia que en moltes poblacions de la comarca, és l’únic transport públic de què disposen a l’hora d’eixir de la població, i per tant una eina imprescindible per a lluitar contra la despoblació dels municipis menuts de les nostres comarques»

«A Compromís tenim clar que la millora dels transports valencians és una necessitat i així o demostrem amb les nostres peticions al congrés i senat. La millora de línia, horaris i unitats del tren Xàtiva Alcoi o la nova connexió ferroviària Elx-Aeroport són dos de les demandes de Compromís incorporades als PGE de 2021, però encara queda molt més per a aconseguir un servei de transport públic digne per a les nostres comarques», conclouen.