Alcoi ja ha començat la campanya del Nadal, que aquest any serà molt diferent. El cartell anunciador de la CXXXVI Cavalcada dels Reis Mags ja està en la façana de l’Ajuntament. Aquest any no s’ha portat a terme l’acte habitual per respectar les normes Covid-19 i evitar les aglomeracions de gent. Cal recordar que el cartell va guanyar el concurs i es va presentar sota el títol «La il·lusió front al no res». Les autores són tres dones, totes elles alumnes de quart curs de l’Escolar d’Art Superior i Disseny EASD d’Alcoi, i naturals de tres poblacions valencianes: Alcoi, Daimús i Cocentaina, Isabel Lledó Amat, Alba Llidó Bataller i Sara Marín Ferrándiz. Pel que respecta a l’enllumenat de Nadal, es ve encendre ahir.

La regidora de Turisme Lorena Zamorano, la regidora de Comerç Vanessa Moltó i el regidor de Cultura Raül Llopis, també han presentat hui la imatge d’aquest Nadal, obra un anys més de Toni Miranda. L’eslògan triat per a la campanya es ‘Il.lusió i espereança’. Les activitats promogudes per la regidoria de Turisme, el Mercat de Nadal i la programació Cultural i del Tirisiti, aniran seguint la normativa sanitària actual i a expenses dels canvis que puguen haver a partir del 9 de desembre.

Estarà obert el Casal del Nadal del 5 de decembre al 5 de gener, hi haurà activitats  a l’exterior. No faltarà tampoc el Mercadet del Nadal de la Glorieta, que es celebrarà el proper pont de decembre, on estaran presents els comerciants locals. Per un altra banda desde Cultura, s’han preparat diferents activitats que encara estan ultimant-se però que estaran prompte disponibles en la web TicketAlcoi.

El molt volgut per tots els alcoians i alcoianes Tirisiti no faltarà a la cita nadalenca, amb representacions per a escolars i públic general sota les mesures sanitàries establides.

Cartell