L’Ajuntament d’Alcoi va acollir el lliurament de la donació solidària de l’ Asociación Cultural Samarita pel Campament Reial. Van ser presents representants de les entitats i la regidora de Festes, Carolina Ortiz. Enguany les entitats beneficiàries han sigut Fundación Mariola La Asunción, Projecte Somriures i l’ Asociación para la Integración del Niño, AIN, amb 1.400 euros cadascuna, així com la Fundació Baradello de Moya amb 400 euros.
En el transcurs de l’acte també es va fer lliurament del premi del concurs de contes del ‘Nadal Alcoia Lucila Mataix’, organitzat per aquesta entitat a Roger Garrido Corts per la seua obra ‘El xiquet que no podia riure’, el premi estava dotat amb 1000 euros.
Des de l’ Asociación Cultural Samarita han volgut agrair a l’Ajuntament d’Alcoi, Fundación Mariola La Asunción i als seus patrocinadors que fan possible que el Campament Real siga una realitat.