El Saló de Plens de l’Ajuntament d’Alcoi ha acollit el lliurament de premis del concurs d’aparadors de Nadal que tant l’Ajuntament com la Cambra de Comerç, les Associacions de Comerç i l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi porten a terme cada any per reconéixer l’esforç d’aquells comerços i professionals que inverteixen en decoració amb motius nadalencs als seus establiments.
A la categoria de ‘Local Comercial’, el primer premi ha sigut atorgat a la ‘Papereria Universal, CB’ i el segon, a ‘La Casa de la Lluna’. Quant a la categoria de ‘Local d’hostaleria i serveis’, el primer premi ha sigut per a ‘Toni Miranda Fotògraf’ i el segon, per a ‘Lo de les Fotos’.
Cal ressaltar que els primers, han guanyat un lot de productes locals, un premi que està elaborat per les entitats comercials de la ciutat Federació de Comerç Alcoy Comercial’ i d’ACECA, la ‘Asociación Comarcal de Empresarios del Comercio de Alcoy’ i que conté productes d’establiments comercials locals que ara més que mai necessiten ser reforçats en totes aquelles iniciatives que es porten a terme.