El passat 20 de novembre van aparéixer pegats en la tanca del centre públic del Pare Vitòria d´Alcoi una sèrie de cartells incitant a l’odi contra el feminisme, i la comunitat LGTBI, uns fets que es van denunciar a la fiscalia per als delictes d’Odi i contra la discriminació.
Així mateix el passat 19 de desembre vam ser coneixedors que a l’IES Las Fuentes a Villena, on prèviament van aparèixer els mateixos cartells que a Alcoi, es van produir actes contra la comunitat LGTBI per part d’un docent, que van ser denunciats públicament pels alumnes del centre, i posteriorment recollits per les xarxes socials i els mitjans de comunicació locals.

Aitor Pla, president de Ponts d’igualtat declara que “Novament ens trobem davant la repetició d’uns fets que clarament suposen un possible delicte d’odi en un nou institut de la nostra geografia i que no podem consentir després del que vam veure el passat 20 de Gener en l’IES Pare Vitòria a Alcoi” .

Pla finalitza “Hem decidit fer un pas més per a trobar al possible culpable o culpables d’aquests actes, així que hem posat en coneixement de la inspecció educativa, la conselleria d’educació i el ministeri d’Educació tota la informació de les diferents poblacions on s’han produït els fets per a trobar als culpables d’aquest presumpte delicte d’odi i no tornen a produir-se”