“El nostre compromís amb el benestar animal és ferm” afirma el portaveu de la formació morada a l’ajuntament d’Alcoi Cristian Santiago. Per això, Podem presentarà una proposta al respecte al proper ple de l’ajuntament d’Alcoi del 4 de gener.

“Des de Podem entenem, que és imprescindible continuar potenciant les campanyes informatives vinculades a l’ordenança municipal de tinença d’animals a tota la població per a donar a conèixer els drets i les obligacions, tant de l’ajuntament com de la ciutadania, i aconseguir d’aquesta forma fer accessible tota la informació a la ciutadania. I per aconseguir-ho des de les administracions públiques s’han de destinar els esforços i recursos necessaris que garanteixin la protecció i el benestar animal.” Continua el portaveu de la formació morada.

Al mateix temps i amb motiu de les festes nadalenques, Podem veu necessari realitzar una campanya en contra de l’abandonament animal i en favor de l’adopció.

I continuar, també, perseguint el maltractament animal. Animant a la ciutadania a denunciar casos de maltractament animal o d’acciones perjudicials – com els enverinaments- en cas de tindre algun tipus d’informació o sospites al respecte.

Per això al proper ple realitzaran la següent proposta:

– Realitzar una campanya informativa sobre el protocol d’actuació ciutadana en cas de trobar animals de companyia en la via pública.

– Reforçar les campanyes en contra de l’abandonament animal i en favor de l’adopció.

– Destinar els recursos necessaris per a perseguir el maltractament animal.