L’Ajuntament d’Alcoi ha pres mesures davant les altes xifres de contagis de Covid 19 a la nostra ciutat a l’espera que la Generalitat Valenciana anuncie noves accions. En primer lloc s’ha determinat allargar els decrets de tancaments d’espais municipals dels passats dies 23 i 24 de desembre que finalitzaven hui fins al pròxim 11 de gener. Hui se seguirà amb la recollida de cartes, ja que és un acte en el qual es pot garantir tota la seguretat i se suspén la visita als seguicis reals de demà.
Recordem que l’Ajuntament va determinar, dins de les seues competències, una sèrie de mesures encaminades a frenar l’avanç de la Covid-19 a Alcoi, que afecten instal·lacions i activitats municipals, aquestes mesures es prorrogaran fins al dia 11 de gener.
I .- Es tanquen els parcs de jocs infantils.
II.- Tancament de les instal·lacions esportives municipals i suspensió de les activitats esportives.
III.- Anul·lades les activitats de joventut, culturals i les dinamitzacions que estaven previstes en el Casal de Nadal.
IV.- Tancament de la Xarxa de Biblioteques, les sales expositives i els museus municipals.