Aquest matí ha tingut lloc una Junta de Portaveus de manera telemàtica en la qual s’ha donat a conéixer l’evolució de la pandèmia de la Covid 19 a la nostra ciutat.
Segons les dades de les quals es disposen, el punt més alt amb major incidència tindrà lloc la pròxima setmana. A partir d’eixe moment es preveu que es noten totes les mesures que s’han pres a la nostra ciutat i comencen a baixar les xifres de contagis a Alcoi.

En la reunió també s’ha informat que ja ha arrencat la campanya de vacunació a la nostra ciutat, en concret, al Centro de Respiro Solroja i la pròxima setmana començarà al personal sanitari d’acord amb el Pla de Vacunació de la Generalitat Valenciana.

Igualment s’ha aprofitat la Junta de Portaveus per repassar la situació que ha provocat la borrasca Filomena a la nostra ciutat i s’ha explicat el protocol de seguretat que s’ha habilitat per tractar d’aconseguir la màxima normalitat possible per a la ciutadania.