Hui la Conselleria de Sanitat ha actualitzat les dades de Coronavirus a la nostra ciutat i hem superat la terrible xifra de 1800 casos per 100.000 habitants. Aquestes dades que correspondieren a contagis produïts abans de les mesures de restriccions que va aprovar el Govern Valencià, que han d’ajudar a reduir la incidència del Coronavirus.

L’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, demana que es mantinguen  totes les mesures de prevenció i precaució. “Torne a pregar eixe esforç col·lectiu que estem fent en totes les mesures que s’han pres de confinament perimetral, de tancament de l’hostaleria, d’instal·lacions esportives, de tota mena d’activitats socials, culturals, per a reduir al màxim les possibles situacions de risc de contagi”, demana.

Així mateix Francés diu que “per l’únic que podem i devem eixir de la nostra casa és per a comprar, per a treballar i per anar a l’escola, espai segur per als nostres xiquets i xiquetes. Continue demanant que les relacions socials les reduïm exclusivament al nostre àmbit de convivència per aconseguir prompte superar aquest malson”.