L’Ajuntament d’Alcoi ha suspés les activitats per commemorar Sant Antoni d’aquest any. La tradició marca que el tercer dissabte del mes de gener tinga lloc la benedicció d’animals i posterior xocolatada i que l’endemà se celebre la Romeria a Sant Antoni, aquest any a causa de la Covid-19 no tindran lloc aquests actes.

Des de l’Ajuntament s’havia previst suspendre els actes donada la situació actual de la ciutat, però a més cal assenyalar que el decret de la Generalitat Valenciana especifica que «No es permet la realització de cap esdeveniment o activitat amb concentració de persones en espectacles públics, activitats recreatives i socioculturals, exhibició d’animals i celebracions populars».

«Estem vivint una situació molt difícil i la ciutadania deu quedar-se a casa i eixir només en els casos més precisos com anar a treballar, a comprar o a l’escola. Esperem que prompte es resolga tot i puguem tornar a tindre celebracions, ara no és el moment», afirma la regidora de Festes, Carol Ortiz.