La justícia s’ha pronunciat i obliga a retornar l’aula de batxillerat de La Salle, eliminada pel conseller d’educació Vicent Marçà.
“Des del Partit Popular d’Alcoi estarem pendents del compliment del mandat judicial i sol·licitarem a l’Ajuntament que exigisca el seu compliment perquè Alcoi puga augmentar la seua oferta educativa” ha manifestat la regidora del Partit Popular Amalia Payá.

Al maig de 2017 vam conéixer la decisió del govern de la Generalitat Valenciana, d’eliminar un concert de batxillerat en el col·legi de La Salle d’Alcoi. “El Partit Socialista anteposa la ideologia als avantatges que ofereix l’educació concertada, entre elles el cost. I escenifica la seua intenció d’anar reduint l’educació concertada fins a fer-la desaparéixer, fent desaparéixer de la mateixa manera la possibilitat de decidir per part dels pares, però ha arribat la justícia i li ha parat els peus” ha explicat Amalia Payá.

“La decisió totalment subjectiva d’eliminar un concert de Batxillerat en el col·legi La Salle d’Alcoi no estava avalada per criteris objectius ni per informes tècnics, és més, la innovació és un requisit per a mantindre concerts i precisament La Salle és un dels centres pioners en temes d’innovació i qualitat”, diuen.

“Estem davant una situació que ha afectat la contractació de professorat, ha reubicat a molts alumnes i que, en definitiva, ha afectat desenes de famílies alcoianes, des del Partit Popular volem conéixer ja el posicionament de Toni Francés i el seu regidor d’educació referent a aquesta situació” reclama la regidora popular.