Aquest matí estan tenint lloc PCR per a alumnat d’aules confinades en la nostra àrea de salut. Les proves estan duent-se a terme des del mateix vehicle a l’aparcament del Poliesportiu Francisco Laporta, concretament en dos punts, un en el que està davant del cementeri i a l’altre al conegut com a l’aparcament del monòlit.
Aquesta mesura la porta a terme l’Àrea de Salut, organisme competent en aquesta matèria que ha pres aquesta decisió davant de la saturació del PAC, Punt d’Atenció Continuada. Amb aquesta actuació es pretén agilitzar les proves de l’alumnat i conéixer la situació real en el menor temps possible.
L’alumnat pertany a un total de 15 aules de diferents municipis de la nostra Àrea de Salut citades cadascuna a una hora.
Les proves fins al moment es portaven a terme en el PAC situat al Centre de Salut La Fàbrica. Divendres mateix va tindre lloc la presa de mostres de l’alumnat d’una Escoleta Infantil.
«La nostra Àrea de Salut està tenint una incidència molt alta amb moltes aules confinades a diferents municipis. El protocol estableix que quan una persona de l’aula resulta positiva tota la classe s’ha de fer la prova, per això i tenint en compte les circumstàncies actuals de saturació s’ha pres aquesta mesura excepcional. Esperem que en els pròxims dies millore la situació i no calga repetir accions com aquesta», explica el regidor de Salut Pública, Miguel Juan Reig.