Aquest dijous jugarà el CD Alcoyano el partit corresponent a huitens de final de la Copa del Rei de futbol contra l’Athletic Club de Bilbao a les 21 hores en el Camp Municipal ‘El Collao’ a porta tancada. Hi haurà un dispositiu especial de seguretat on les mesures a més de centrar-se en la seguretat habitual, també estableix accions per a evitar la propagació de la Covid-19.
A diferència d’altres anys l’autobús que portarà als jugadors de l’Athletic Club fins al Camp Municipal El Collao no estarà a les portes de l’hotel, sinó que estarà custodiat i arribarà en el mateix moment per a realitzar el trasllat. Hi haurà un dispositiu especial per a evitar les aglomeracions i el trasllat serà escortat per la Policia, tant Nacional com Local. L’aparcament del Camp Municipal El Collao estarà tancat, per la qual cosa cap persona podrà acostar-se a veure de prop als jugadors, ni a la pujada ni a la baixada de l’autobús.
Els cossos de seguretat també evitaran la concurrència de persones als voltants de l’estadi, tant al parc de Batoi, com en la coneguda com ‘La Muntanyeta’ i en els terrenys de la futura pista de BMX.
El dispositiu vigilarà que es garantisca la seguretat i s’evite qualsevol classe d’aglomeració, per la qual cosa realitzarà les accions i sancions corresponents.
Així mateix es recorda que el partit serà televisat en obert i que continua vigent la limitació horària de mobilitat, el conegut com a toc de queda, per la qual cosa cap persona podrà estar al carrer més enllà de les 22 hores, exposant-se a sanció en cas d’incomplir aquestes mesures decretades per a evitar la propagació de la Covid 19.
“Demanem responsabilitat individual, que no hi haja cap aglomeració. Si incomplim aquestes mesures ens exposarem i exposarem a la gent que ens envolta i a més posem en perill de contagi als cossos de seguretat que tant estan treballant per nosaltres, en cas d’incompliments interposaran les corresponents sancions. Hem de tindre trellat i quedar-nos a casa perquè és la manera d’evitar la transmissió de la Covid -19», conclou el regidor de Seguretat, Raül Llopis.