Les activitats que l’Ajuntament d’Alcoi realitza, de manera gratuïta, per als majors de la ciutat han començat el segon trimestre amb la modalitat exclusivament en línia, suspenent les classes presencials de manera temporal fins al 15 de febrer, podent allargar-se aquesta data en funció de l’evolució de la pandèmia. Aquestes Aules de ‘Gent Gran’ van començar les seues classes el passat 5 d’octubre amb 600 matriculacions.
Recordem que les modalitats impartides són balls de saló, gimnàstica, ioga, dibuix i pintura, manualitats, informàtica en tres nivells, noves tecnologies i història.
Des de la regidoria ja es va decidir allargar el període vacacional fins al dilluns 18 de gener establint així un període de quarantena, a manera preventiva per al conjunt de les Aules. Després, vista la situació de la ciutat i el conjunt de l’àrea de salut, així com les mesures preventives excepcionals adoptades per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut pública es va decidir suspendre de manera temporal les classes presencials atés que es tracta d’un sector de risc i era una opció que ja estava prevista al principi del curs tal com ja es va anunciar el passat 23 de setembre. Totes les matèries que s’imparteixen en aules tenen la seua continuïtat per via telemàtica, per a tot l’alumnat que així ho desitge.
“Des del govern municipal fem nostre l’objectiu preventiu i de salut que persegueixen les mesures de la Generalitat, pensant també i de manera específica en totes les persones que participen en les Aules. Aquesta nova modalitat, que ja va ser prevista en el seu moment, s’ha fet possible gràcies a la implicació de tot l’equip tècnic i el conjunt del professorat que treballen a les Aules per a poder donar el millor servei possible. Tenim l’esperança i el desig de poder reprendre com més prompte millor la modalitat presencial de les nostres Aules”, ha conclòs la regidora de Gent Gran, Carolina Ortiz.