Des de Podem a Alcoi anuncien una nova edició de La Circular amb la que pretenen informar a la ciutadania sobre tota la tasca que han realitzat des del Grup Municipal a l’Ajuntament. En aquesta ocasió, serà una edició especial anual que recull el treball realitzat l’any 2020. Per aquesta segona edició hi haurà alguns exemplars en paper, però sobre tot arribarà on-line en format PDF tant a les inscrites de Podem Alcoi, com a la resta de la ciutadania, ja que la podreu trobar a les seues xarxes socials.

«Aquesta, és la primera legislatura que estem presents a les institucions locals. Totes les victòries, toca traslladar-les als municipis, a cada barri i a cada casa. Toca demostrar als nostres veïns i veïnes que som una força i una ferramenta útil capaç de transformar la vida de les persones, de defensar allò comú i de fer-ho amb totes i tots» comenta el regidor Aarón Ferrándiz Santamaría.

La formació morada publica una nova edició d’aquesta circular amb un recull de propostes treballades, encontres, actes o articles d’opinió de membres i representants municipals.

A més, el regidor Aarón Ferrándiz afegeix que «aquesta circular, que hem preparat amb tota l’estima, és tan sols un exercici més de transparència en el qual volem que la gent siga partícip de tot el treball que realitzem per Alcoi i per a les alcoianes i alcoians a través de les institucions».