La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alcoi han realitzat en el camp de ‘El Collao’ una sèrie d’actuacions de millora de la instal·lació consistents en la restauració i pintura dels fons de GOL A i GOL B, reparació del rètol marcador situat en la part superior de GOL B, reparació de zones deteriorades en la tribuna principal, reparació dels cristalls situats en la zona d’oficines i eixida de vestuaris i també restauració i pintat d’aqueixa mateixa zona.
Coincidint amb el tancament de la resta d’instal·lacions esportives municipals a causa de la COVID-19 s’han utilitzat recursos humans propis, sent els operaris municipals els encarregats d’escometre la majoria d’aquestes actuacions.
El Camp de ‘El Collao’ compleix aquest 2021 cent anys des que fóra inaugurat el mes d’agost de 1921.

Camp de ‘El Collao’