L’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, ha eixit al pas de diferents informacions en les quals se l’acusa d’haver-se saltat el tancament perimetral que està decretat per a aquesta ciutat, entre altres de la Comunitat Valenciana, durant els caps de setmana.

Francés ha explicat que des de fa ja dies -després que acabara el tancament perimetral d’Alcoi i abans que es decretara aquest tancament perimetral del cap de setmana-, es troba residint a la casa que la família té en la pròxima localitat de Penàguila, on passen èpoques de l’any com la primavera i l’estiu.

Enguany, per la situació que es viu a causa de la Covid-19 i qüestions familiars, va anticipar la seua estada en aquesta segona residència i fa uns deu dies que es troben en ella. El divendres, abans d’iniciar-se l’horari de tancament perimetral, es va desplaçar a la seua casa i hui ha tornat a Alcoi per a assistir a la Missa del Jesuset del Miracle, complint així amb la seua activitat laboral.

Toni Francés assenyala que “no m’he saltat el confinament perimetral i és una cosa que en cap moment faria. Es dóna la circumstància que fa ja dies que som a la casa que tenim a Penàguila, com molts saben, i hui diumenge m’he desplaçat a Alcoi per a assistir a la tradicional missa del Jesuset del Miracle i tornar de nou a la meua casa a Penàguila.

Lamente que s’haja pogut crear una confusió, però vull aclarir aquest tema perquè en cap moment ha suposat saltar-me el tancament perimetral”.