Les obres del circuit BMX situat en la zona de Trencacaps transcorren segons els terminis previstos i ja es pot albirar el que serà el traçat d’aquest. Està previst que les actuacions finalitzen al final del primer trimestre de l’any. El projecte té un cost de 265.501,72 €. Recordem que BMX, és l’abreviatura anglesa de Bicycle Motocròs, denominació amb què es coneix el bicicross.

La part que més destaca en aquests moments és la rampa d’eixida, una zona de 5 metres d’altura a més també s’observen amb claredat les tres corbes del traçat així com la zona d’accés a aquest. El projecte compte amb l’assessorament tècnic tant del personal de l’Ajuntament, del Centre d’Esports, de l’empresa constructora, així com del club BMX Alcoi els membres del qual estan fent un seguiment de tot el que comporta la construcció d’aquesta important instal·lació esportiva.

“Cal destacar que s’està fent un treball conjunt molt productiu tenint en compte les opinions i aportacions dels mateixos esportistes perquè aquest traçat es convertisca en referent i puga albergar proves importants tant d’àmbit estatal com internacional”, ha explicat el regidor d’Esports, Miguel Juan Reig.