Dijous passat 4 de febrer, el col·lectiu LGTBIQ+ d’Alcoi (Alcoià)-Comtat i Foia de Castalla va aprovar els seus principals objectius per al pròxim 2021, entre els quals destaquen la territorialització i implantació de delegacions per la província d’Alacant.

La primera delegació estarà situada en el mitjà Vinalopó concretament en el municipi de Petrer. La delegació en la capital del mitjà Vinalopó naix amb els objectius de donar visibilitat al col·lectiu LGTBIQ+, erradicar la LGTBIfòbia en el municipi i continuar fomentant els valors que defensem des de PONTS D ´IGUALTAT Alcoi, que són la transversalitat, la lluita, i la unió per a entre tots continuar lluitant contra els missatges d’odi cap al nostre col·lectiu.

El president de la delegació a Petrer, Víctor Bravo declara que “ Comencem un nou temps en el nostre municipi, en el qual prevaldrà la visibilitat cap al nostre col·lectiu, la cooperació amb tots els agents socials del municipi per a unir forces i així aconseguir uns objectius comuns entorn al col·lectiu LGTBIQ+” Bravo finalitza afirmant que “És un honor i un plaer treballar al costat dels companys d’Alcoi i estem agraïts de l’oportunitat que se’ns ha donat per a seguir ell camí de Ponts d´Igualtat, a Petrer. Crec que tenim molta faena per davant i millor fer-ho de la mà amb altres companys i companyes”.

Per la seua part el president de Ponts d´Igualtat a Alcoi, afirma que “Estem davant una bona notícia per a l’activisme de la província d’Alacant, però especialment per als pobles rurals que sempre són els que més necessiten la visibilitat del col·lectiu o referents per a viure amb naturalitat la seua orientació sexual» Pla finalitza dient que “Venen temps bons per a l’activisme, però també venen temps en els quals necessitarem unir forces i veus per a una primavera en la qual esperem que tiren avant la llei LGTBI i Trans a nivell estatal”