La regidora de Compromís Elisa Guillem denuncia públicament la «falta d’interès de la regidoria per mantindre en bones condicions i visitable el nostre patrimoni medieval». La regidora ha explicat «els voltants de la torre N’Aiça es troben plenes de brossa i mobles abandonats, les tanques estan forçades, trencades i les parets amb pintades.»

«Malgrat les denúncies de grups polítics la situació persisteix i la degradació de l’entorn i del conjunt monumental va incrementant-se -comenta la regidora Guillem- sense que des de l’ajuntament es pose remei. Ja fa temps vam denunciar l’estat de deteriorament de la torre Na Valora i poc o res s’ha fet per mantindre en òptimes condicions aquests monuments».

Les torres del raval són dels pocs vestigis medievals que queden a la nostra ciutat. «Aquest patrimoni està patint dècades de vandalisme i deteriorament per la falta de manteniment i el seu desús, i davant la inacció del govern municipal», diuen.

«La falta d’interés per part del govern socialista no és nova, a Compromís ho hem denunciat en múltiples ocasions i ens sorprèn la deixadesa en aquest tema, especialment de la regidora Zamorano, donat que afecta el turisme, una de les seues banderes i del que tant presumeixen», insisteixen.