El Consell de la Formació Professional (FP) va celebrar el passat 4 de febrer una sessió ordinària en la qual es van revisar les activitats dutes a terme del ‘Pla d’Acció de l’FP a Alcoi 2020’. En la sessió es va establir que algunes de les activitats projectades no havien pogut dur-se a terme a causa de la crisi sanitària derivada de la Covid 19, entre elles una nova edició de la Fira d’Habilitats.
El Consell d’FP va acordar continuar treballant per a fer valdre l’FP, explorar noves fórmules per a realitzar un seguiment dels egressats d’FP i plantejar alternatives per a aconseguir els objectius proposats en l’exercici anterior per altres mitjans (jornades ‘en línia’, generació de materials digitals, etc.).
La sessió del Consell de l’FP va comptar a més amb la presència de representants de LABORA, CEFIRE i ACTAIO, entitats també vinculades al món de l’ocupació i la formació.