El Partit Popular sol·licitarà en el pròxim plenari municipal la millora de l’enllumenat públic de la zona d’aparcament del solar del Partidor, entre els carrers de Sant Mateu, Sant Rafel i Sant Bonaventura. Els punts de llum són molt escassos, segons explica la regidora Amalia Payá. La conseqüència, assenyala, és una major sensació d’inseguretat en la zona, compartida per vehicles i vianants.
La regidora reclama més punts de llum per a completar la intervenció d’asfaltat en l’aparcament. “Som conscients que aquest aparcament és provisional a l’espera que puga reactivar-se la construcció de nous edificis, però mentre mantinga aquest ús, ha de disposar de tots els serveis i el de l’enllumenat públic és bàsic per a la seguretat dels usuaris”, exposa l’edil.
Payá subratlla que l’associació de veïns Font Roja ha manifestat la seua preocupació per l’escassa il·luminació de l’aparcament. “És necessari reforçar els punts de llum per a completar la intervenció en el solar”, manifesta la regidora del PP.
“No podem entendre com l’Ajuntament deixa en aquestes condicions aquesta zona, on els veïns han de suportar, a més de la caiguda de les cases , la desídia del govern municipal”, indicat la regidora popular, que plantejarà el prec en el pròxim ple municipal perquè la il·luminació siga reforçada de manera immediata.
“Els veïns del Centre es mereixen, almenys, un mínim d’atenció. Ja que l’alcalde no compta amb ells per a res, que almenys tinga la decència de dotar al barri d’un nivell d’il·luminació mínim per a garantir la seguretat i en definitiva, la qualitat de vida”, conclou la regidor.