La setmana vinent s’iniciarà el pla de vacunació per al personal que treballa en els centres educatius de la Comunitat Valenciana. Es vacunarà a 116.032 persones en 23 municipis fins al dia 27 d’aquest mes. Alcoi acollirà la vacunació del personal dels centres educatius de la nostra comarca, aproximadament 2.400 persones es vacunaran en el Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre, tant docents com personal administratiu i la resta de les persones que treballen en els centres educatius.

Cal destacar que el Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre ha sigut seleccionat per ser un lloc accessible al qual es pot arribar caminant, té una parada d’autobús a la porta i una zona d’aparcament al costat en la plaça Al Azraq. Aquest espai també s’utilitza de manera habitual per a la donació de sang.

“La nostra ciutat acollirà la vacunació d’un sector com és l’educatiu que té contacte directe amb els xiquets i xiquetes, un sector que durant tot el curs ha fet un gran esforç per a garantir el dret a l’educació, treballant intensament perquè les aules foren un espai segur. Aquesta vacunació, tal com ha afirmat el president Ximo Puig, servirà com un assaig general per a poder dur a terme un pla de vacunació massiva a la resta de la població, esperem que a partir del pròxim mes, depenent del nombre de vacunes disponibles. Amb la vacunació comencem a veure l’eixida del túnel a aquesta crisi que ens ha provocat aquesta pandèmia”, ha afirmat l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés.

En tota la Comunitat Valenciana hi haurà 242 equips de vacunació formats per més de 1.000 professionals de Sanitat per a la vacunació de les més de 116.000 persones de la comunitat educativa.