El Saló de Plens de l’Ajuntament d’Alcoi va acollir ahir una reunió amb la Mesa del Centre que va servir per a informar-los de l’Ordenança definitiva que s’ha aprovat i com aconseguir els diferents permisos de circulació que existeixen, per a residents, places de garatge, diferents repartiments, obres, mudances o actuacions d’urgència, entre altres.

També es va explicar en què consistirà aquesta primera fase que es posarà en marxa el pròxim 29 de març i la segona, prevista a la fi d’estiu. Així mateix, es va passar la simulació amb les dades obtingudes dels estudis previs de mobilitat amb vehicle que analitzen com afectara el trànsit les noves mesures i les solucions plantejades per a evitar zones conflictives.

La Mesa del Centre està formada per l’Associació de veïns del Centre, Cámara de Comercio d’Alcoi, Al Centro, Federació de Comerç d’Alcoi, Asoaciación Comarcal de Empresarios de Comercio (ACECA), Universitat Politècnica de València i tots els grups polítics de la Corporació.

Recordem a més d’aquesta trobada ja hi havia hagut reunions prèvies tant amb les entitats empresarials i comercials com amb les veïnals.