La rectora de la Universitat d’Alacant, Amparo Navarro, ha encapçalat la primera visita que una delegació del nou equip rectoral ha dut a terme al campus d’Alcoi durant la qual ha mantingut dues trobades, per una banda amb l’alcalde de la localitat, Toni Francés, i per l’altra amb l’alumnat que cursa els estudis del grau de Magisteri en Educació Infantil de la UA a Alcoi.

Navarro ha estat acompanyada pel vicerector d’Estudis Qualitat i Llengües, Francisco Torres, la vicerectora d’Estudiants i Ocupabilitat, Rosario Ferrer, i també pel degà de la Facultat d’Educació, José María Esteve.

La reunió amb el batle d’Alcoi ha servit per a abordar la situació del conveni que mantenen vigent la Universitat d’Alacant i Alcoi a través del qual pren forma el campus d’Alcoi, on s’ofereixen estudis d’aquest grau amb més d’un centenar d’estudiants i una completa oferta cultural, formativa i de divulgació.

La primera visita oficial de la rectora al campus alcoià també ha servit per a fer una presa de contacte amb l’alumnat que hi estudia. En la trobada, a més de la delegació rectoral, hi van participar més d’un centenar d’alumnes, una desena de manera presencial i la resta per via telemàtica.