El portaveu de Compromís Alcoi demana al govern de Toni Francés es posicione i faça una vertadera aposta de futur per tal que la Universitat d’Alacant continue a la nostra ciutat, en referència a les notícies i queixes d’alumnes sobre la possible cancel·lació del quart curs de Magisteri Infantil que s’imparteix a la UA Campus Alcoi i que es trasllade a Alacant,

“La clau de futur de la UA a Alcoi, passa per una aposta municipal d’inversió econòmica i un projecte d’expansió clar i detallat, i no la indefinició i la situació de provisionalitat que es viu en l’actualitat. Va ser l’aposta electoral de Toni Francés, ara és el moment de demostrar-ho, de posicionar-se, i garantir l’espai necessari perquè aquesta aula docent siga un campus de veritat”, diuen.

Per a Màrius Ivorra, “el més necessari ara mateix és realitzar una planificació amb l’oferiment d’espais adequats i un conveni que permeta la continuïtat de la universitat a la nostra ciutat, on el govern local faça un pla d’aportacions econòmiques i per tant que és garantisca el futur dels/es alumnes que han apostat per Alcoi”.

“Ja fa mesos que Compromís va denunciar les condicions en què estudiaven els/es alumnes al “Campus Alcoi” però, la realitat és que el Campus no ho és, parlem d’una aula docent que, a més, no té condicions, no cal fer molta memòria per a recordar els ordinadors transportats en carros de Mercadona” indica Ivorra.

“Necessitem que el govern municipal es posicione i deixe de banda la indefinició actual, els universitaris/es han apostat per la nostra ciutat, i tenim el deure de garantir-los la continuïtat dels seus estudis, i per tant del seu futur i de les cent cinquanta famílies que hi han darrere”, conclouen.