El responsable de l’Àrea de Relacions amb els Municipis i Seus Universitàries del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV), Antonio Giménez, s’ha reunit amb representants de l’Ajuntament de Villena amb la finalitat d’establir les línies estratègiques de treball de cara al nou conveni entre ambdues organitzacions.

Un dels objectius ha sigut establir noves col·laboracions en formació i projectes locals en la Seu Universitària de Villena. Ambdues entitats tenen predisposició per continuar fomentant el concurs de robòtica ‘Villenabot’, un concurs de robòtica ja consolidat organitzat al costat de l’IES Hermanos Amorós i la seua comunitat educativa.

En la reunió telemàtica, a més de Giménez, també han participat l’alcalde de Villena, Fulgencio José Cerdán; la regidora d’Educació, Elena Benítez; així com la part tècnica de la regidoria.

Antonio Giménez, en representació del Campus d’Alcoi de la UPV, ha indicat després de la reunió que “hi ha intenció de crear noves activitats i ampliar la col·laboració amb l’Ajuntament de Villena”.