Aquest divendres 26 per la vesprada s’iniciarà el pla de vacunació per al personal que treballa en els centres educatius de la Comunitat Valenciana. Alcoi acollirà la vacunació del personal dels centres educatius de la nostra comarca en el Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre, tant docents com personal administratiu i la resta de les persones que treballen en els centres educatius. Els dies de vacunació seran divendres 26 a la vesprada, dissabte 27 durant tot el dia, dimecres 31 de vesprada i dijous 1 de matí.

Una de les principals novetats és que s’ha ampliat l’edat de vacunació també al grup de 55 a 65 anys, d’aquesta manera es podrà vacunar a tot el personal docent unes 4.000 persones.

Cal destacar que el Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre ha sigut seleccionat per ser un lloc accessible al qual es pot arribar caminant, té una parada d’autobús a la porta i una zona d’aparcament al costat en la plaça Al Azraq on hi haurà una zona reservada per a les persones que vagen a vacunar-se. Aquest espai també s’utilitza de manera habitual per a la donació de sang i ja està preparat per començar.

“La nostra ciutat acollirà la vacunació massiva d’un sector té contacte directe amb els xiquets i xiquetes. Durant tot el curs han fet un gran esforç per a garantir el dret a l’educació, treballant intensament perquè les aules foren un espai segur. Aquesta vacunació, tal com ha afirmat el president Ximo Puig, servirà com un assaig general per a poder dur a terme un pla de vacunació massiva a la resta de la població, esperem que el més prompte possible, depenent del nombre de vacunes disponibles”, ha afirmat el regidor de Salut Pública, Miguel Juan Reig.