La regidoria d’Esport de l’Ajuntament d’Alcoi obrirà la setmana vinent, entre els dies 29 i 31 de març, el període d’inscripció per a una nova edició de Firasport, enfocada a xiquets i xiquetes nascuts entre 2009 i 2014 Aquest programa d’activitats multiesportives es durà a terme els dies 6,7, 8 i 9 d’abril en el Complex Esportiu Eduardo Latorre.
Com ja es va fer en edicions anteriors, i per a evitar que es quede gent en llista d’espera, hi haurà dos torns: el primer serà el dimarts 6 i el dimecres 7 d’abril, mentre que el segon serà el dijous 8 i el divendres 9 d’abril. Els xiquets i les xiquetes inscrites podran participar en dos torns de dos dies, o en els quatre torns en cas d’haver places disponibles. Les places disponibles per cada torn són 40 xiquets i xiquetes. Les persones interessades hauràn de triar l’opció prioritària i també marcar la casella de quatre díes, si es vol optar-hi.
A causa de les circumstàncies especials d’enguany, el programa està sotmés a les modificacions, restriccions o suspensions provocades per les mesures sanitàries de la Covid-19
Els i les participants coneixeran diferents modalitats esportives amb sessions preparades per tècnics especialitzats, pensades per a divertir a través de l’esport. En aquesta ocasió les activitats esportives que desenvoluparan els xiquets són jocs d’aigua, colpbol, balonkorfl, judo jugat, minifut, futvolei i fittvolei.
El regidor d’Esports, Miguel Juan, destaca que: “el consistori ha fet un esforç per organitzar novament i amb totes les mesures de seguretat aquesta activitat, molt demandada any rere any per les famílies. Es tracta d’una oportunitat perquè els més xicotets puguen practicar activitats esportives durant les vacances escolars de Pasqua, oferint-los al mateix temps una alternativa d’oci i un espai de convivència amb altres xiquets i xiquetes”.
Les activitats es realitzaran al Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre de 9,30 a 13.30 hores. Els xiquets i xiquetes inscrites hauran de portar capell de bany, vestit de bany, tovallola i roba esportiva.