El regidor d’esports de l’Ajuntament d’Alcoi, Miguel Juan Reig i el president de Ponts d’Igualtat, Aitor Pla, van visitar diverses instal·lacions esportives de la ciutat on s’han col·locat diversos cartells que indiquen a usuaris i públic en general que es troben en espais lliures de LGTBIfobia.

La iniciativa, pionera en la Comunitat, és una acció més de col·laboració i compromís del govern municipal i la regidoria d’esports amb el col·lectiu LGTBI per a visibilitzar, informar i previndre davant qualsevol conducta discriminatòria en el món de l’esport.

Recordem que a més d’aquesta acció puntual, des del Centre d’Esports es va fer arribar a tots els clubs i entitats esportives de la ciutat un tríptic informatiu i que també es van modificar els formularis d’inscripció a les instal·lacions esportives municipals a fi de fer-los totalment inclusius.