L’Ajuntament d’Alcoi a través de la Regidoria d’Esports ha realitzat una sèrie de reformes i adequacions en l’accés principal del Poliesportiu Municipal Francisco Laporta l’objecte principal del qual era d’una banda, millorar l’estructura de l’edifici i per una altra dotar a la zona de jocs infantils d’uns elements i un espai de major funcionalitat substituint els anteriors utensilis i jocs que es trobaven en un estat de deterioració important per uns altres més segurs i funcionals.

La primera part de la reforma es va centrar en la reconstrucció de mur de protecció que confronta amb la façana del Pavelló Mutualitat de Llevant i la impermeabilització de la superfície sobre la qual se situa el parc infantil a través de la qual es filtrava gran quantitat d’aigua a les estades de la zona inferior confrontants a la pista exterior. Aquesta reforma ha suposat un cost total de 29.998,87 €.

La segona actuació, ja descrita anteriorment, va consistir a substituir i millorar la zona de jocs infantils dotant-la de nous elements lúdics sobre una superfície de cautxú acolorida. Aquests treballs i adquisició de material han tingut un cost total de 10.817,40 €.

Gràcies a aquestes intervencions s’ha aconseguit reforçar i millorar l’estructura de l’edifici i a més canviar totalment la imatge de l’entrada principal de la instal·lació aconseguint un efecte visual molt més atractiu a més d’atorgar a la zona de jocs infantils de major seguretat per als seus usuaris.