Alcoi acollirà un nou esdeveniment esportiu del més alt nivell, en concret en la modalitat Grup Xou de patinatge artístic. Durant els dies 7 i 8 de maig serà la seu del X Campionat d’Espanya en grups júniors i quartets i el V Trofeu Ciutat d’Alcoi en grups xicotets i grans. S’espera comptar amb més de 1.000 participants que pernoctaran i passaran el cap de setmana a la nostra ciutat.

Es portarà a terme en el Pavelló Mútua Levante els dies 7 i 8 de maig seguint totes les mesures que marque el protocol en les dates del campionat.

Expliquen tots els detalls el regidor d’Esports, Miguel Juan Reig, el membre del comité nacional de patinatge artístic de la RFEP, Salvador Catalá, el president Federació Valenciana de Patinatge, Vicente Martí i el membre de la comissió organitzadora del campionat, Rafael Priego.

Cartel