La Tourist Info d’Alcoi ha registrat un total de 283 visitants de la Comunitat Valenciana durant la Setmana Santa de 2021, això suposa un increment del 38,75% respecte a la campanya de l’any 2019.

L’Ajuntament a través de la regidoria de Turisme ha començat a desplegar el seu pla de màrqueting anual coincidint amb la flexibilització de les mesures anticovid promogudes per la GVA per a la setmana santa.

La campanya que abastarà tot el període primaveral pretén posicionar la nostra ciutat com un destí segur i de qualitat, recalcant per a aquest període primaveral els recursos culturals representats gràficament pel patrimoni modernista, amb rellevància que ens atorga a més el fet d’ostentar la Capitalitat Cultural 2021.

La campanya promocional es basa en diverses accions; Publicitat estàtica en diversos municipis de les tres províncies, a través de mitjans de comunicació de radio i premsa escrita, tant en paper com digital d’àmbit autonòmic així com màrqueting a les xarxes socials.

La regidora de turisme, Lorena Zamorano, destaca “El fet que la Comunitat Valenciana es trobe tancada perimetralment està suposant una oportunitat i enfortiment per als destins d’interior com el nostre. Es constata un increment de les visites i pernoctacions de residents de la nostra regió, un turista molt més fàcil de fidelitzar per proximitat i molt valuós prescriptor del destí, perquè l’important del turista és que vinga i l’explique. Des de Turisme treballem per a crear un destí atractiu als nostres visitants de la mà de les empreses locals el compromís de les quals amb la qualitat és notori. El foment del turisme suposa un impuls econòmic per a determinats sectors com l’hostaleria, comerç i restauració, però també un nínxol de mercat per a noves iniciatives d’emprenedoria entorn dels serveis turístics complementaris que permeten retenir tot el talent que s’està formant a les nostres comarques, tant en cicles formatius com en Grau”, conclou Zamorano.